При операции на турските сили за сигурност, проведени едновременно в 11

...
При операции на турските сили за сигурност, проведени едновременно в 11
Коментари Харесай

56 души, издирвани от Интерпол, са заловени в Турция

При интервенции на турските сили за сигурност, извършени по едно и също време в 11 окръга на Турция, са били заловени 56 души, за които се подозира, че са взели участие в незаконни действия. Те са търсени с алена бюлетина на Интерпол, публикувана от 18 страни, сред които Съединени американски щати, Германия, Беларус, Русия и други, предава кореспондентът на Българска телеграфна агенция Нахиде Дениз.
Това заяви турският министър на вътрешните работи Али Йерликая в акаунта си в обществената медия X, представен от турския уебсайт Хаберлер.
По думите му дейностите по залавянето са били осъществени в границите на интервенцията с кодово име " KAFES-28 " (Клетка–28 – бел. ред.) в съгласуваност с Бюрото на Интерпол в Турция и с Дирекцията по разузнаване към турската Генерална дирекция по сигурността в окръзите Истанбул, Анталия, Сакария, Болу, Чанаккале, Ескишехир, Измир, Маниса, Мугла, Шанлъурфа и Ялова.
В известието си турският вътрешен министър показва, че лицата, хванати по време на интервенцията, са регистрирани за търсене на закононарушения като участие в незаконна организация, трафик на опиати, пране на пари, нахлуване, подправяне, обир, машинация, трафик на мигранти, ликвидиране, проституция, кражба, контрабанда, рушвет и корупция. 
“Няма да позволим на незаконни организации и трафиканти от която и да е страна да нарушават мира и спокойствието на нашия народ. Няма да позволим нарушителите да си поемат мирис, ще ги слагаме един по един в клетката ", показва министърът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР